Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за малка консултация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Молба за малка консултация

Колеги рвших да си махна джантите 17' http://www.snimka.bg/album.php?album...32&pid=6384907 и да си сложа 15' или 16' с малко по-високо профилни гуми, че по тия дупки с 17' направо е ужас. Идеята ми е да продам моите и да си купя чисто нови, но не съм в час каква цена горе-долу е нормално да искам на моите с гумите, 2 от гумите са с много грайфер Gislaved 225/45/17 a другите 2 не са добри.Моля ви да ме ориентирате за някаква нормална цена, защото хич не съм в час.
    Мерси!

Ако са фабри4ни,т.е не са реплика са много скъпи като нови,и много, ама много здрави.Ще направиш огромна грешка ако ги продадеш,по-здрави от тези за средна цена няма да намериш.
    http://www.margel.info/lang_bg/rims.php?id=14
    И това са цени за реплика,нови,ориг са от 2000лв нагоре(17''-твоя модел)
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

колега, спред мен идеята да махаш 17" джанти и да слагаш 16" е като цяло грешна! няма как да ме убедиш че проблема е в дупките, тъй като аз от 2 години карам с 18" 225/40 и до сега нямам нито една спукана гума, а за две години имам само ведъж изкривени 2 джанти от дясната страна в следствие на преминаване с 40 през срязан асфалт! карай по-внимателно и си пази джантите и няма да имаш проблеми!! Да не говориме че в момента колата ти изглежда невероятно с тази джанта!
      Last edited by bouncer; d.m.y г., 14:47.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

И аз бих те съветвал със 17ките да оставаш .. но и за дупките си прав , ама ще се пазиш малко повече и така ...

Comment

бате не сменяй джантите. колата изглежда страхотно с тях. много е нахъсана
          gtv 2.0t.s.

Comment

Аз също бих те посъветвал да не ги сменяш - тази джанта си е класика и е изключително здрава , ако ги смениш и сложиш други независимо дали са 15-ки или 16-ки , ще ги изкривиш за нула време защото са калпави - твойте са най здравите и красиви джанти НЕ ГИ СМЕНЯЙ !!!
            sigpic
            GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
            Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
              Аз също бих те посъветвал да не ги сменяш - тази джанта си е класика и е изключително здрава , ако ги смениш и сложиш други независимо дали са 15-ки или 16-ки , ще ги изкривиш за нула време защото са калпави - твойте са най здравите и красиви джанти НЕ ГИ СМЕНЯЙ !!!

неговите не са като твойте тези са репликата от маргел.
              Alfa Romeo GTV

Comment

Мерси
                Last edited by vendinga; d.m.y г., 00:06.

Comment

Working...
                X